Letní dětská rekreace "TÁBOR 2024 DIVŮ"

motto: …víc, než 2x sedm divů světa objevíš uprostřed léta!

Elektronická přihláška

Rusava Jestřabí
 Hostýnské vrchy
28. 7. – 10. 8. 2024

Milé děti táborové, nám všem dobře známé, i ty „kousky“ takříkajíc nové.

Rádi bychom vám všem vyjevili, jaké letos na Rusavě vládnout budou síly. Dny jarní překvapivě rychle ubíhají, ruku v ruce s počasím s námi podivnou hru hrají. Však i lidé vlivní ví, že ty divné páky času jen tak neovlivní. Nejen láska dělá divy. Umí to i DARTA – i vy! A tak světe, div se, další letní dobrodrůžo je tu – pro divy, divačky či diváky (…i protivy). ????

Kolik je těch divů, ptá se dospělák i dítě? Odpověď se dozvíš brzy, a to mi věř, rozhodně udiví Tě…

Sedm divů světa starých – dobře známe, sedm divů nových – objednáme! K tomu divadelní divy, hezké divoženky, program pro nádivy. Za tmy divnosauři řvoucí, k tomu divnolidi na paloucích. Je až s podivem, jak krásně může býti v kruhu div ne ohnivém. A jak divoce srdce skáče, když má DJ DD plné ruce práce. Říká se, do lesa nesmí, kdo se bojí, div divoucí, že nám tyto zkoušky stále za to stojí. Divotvorné příběhy, ve dne ba i v noci, vykouzlí Ti úsměv, je to kupodivu jenom ve tvé moci. Jestřabí má prostě, div divů – své genius loci!

Dartaňané milí, spojme opět naše síly. Odhoďme obavy a pojďme si užít divů plný tábor na kopci na konci Rusavy!

Tábor je určen dětem od 7 do 17 let. Nachází se uprostřed krásné přírody s vyhlídkou do údolí. Ubytování v malých srubech, chatách (střední a větší děti) nebo v hlavní budově (nejmenší děti). K dispozici WC + umývárny s teplou vodou, sportovní areál, vlastní prostorné ohniště s posezením, stolní tenis, klubovna. Stravování v hlavní budově s výbornou domácí kuchyní. Koupaliště se skluzavkami a tobogánem cca 15 minut od tábora. Kvalitní program. Zkušení vedoucí a odborný zdravotnický dohled samozřejmostí.

Odjíždíme

V neděli 28. 7. 2024 ve 14 hodin ze Zlína, z parkoviště před prodejnou PLANEO na Vršavě ve Zlíně.

Vracíme se

V sobotu 10. 8. 2024 cca ve 14 hodin tamtéž.

Co nás čeká

Dva společné prázdninové týdny s výbornou partou dětí i vedoucích, zajímavé soutěže o ceny i bez, hry známé i ty netradiční, sportovní a jiná klání, večery pod hvězdami (s diskoškou či kytarami), letní kino, zajímaví hosté… a hlavně legrace! To je další prázdninové dobrodružství, na které vás zveme, prostě senzace! 

Co nás to bude stát

Celková cena činí … Kč 9 400,- 

V ceně tábora jsou tradičně zahrnuty veškeré náklady:

Ubytování, strava 6x denně, pitný režim, doprava autobusy, pojištění, vstupné na rusavské koupaliště, originální trika, barevné diplomy, ceny do soutěží, pestrý program, vystoupení zajímavých hostů atd.

Poukaz je možno hradit po částech.

 

Jak se přihlásit

Vyplnit co nejdříve elektronickou přihlášku. Chvíli počkat na další info, uhradit s pomocí rodičů poukaz nebo zálohu a pak už se jen a jen těšit. Propozice, podrobný seznam věcí, možnosti a způsob platby, atd. posíláme do týdne e-mailem.

Máte-li jakékoli další dotazy, volejte, pište:
dali.d@email.cz
/ +420 608 822 205 

Připravujeme

Fotogalerie


Poslední úpravy : 2024-05-07, 1:38:46 dop.